Fes-te soci/a!


Si ets aficionat als esports de muntanya, si t’agrada gaudir de l’entorn, si vols descobrir tots els racons del nostre poble…Uneix-te al Centre i participa!

El Centre Excursionista de La Llacuna ha nascut amb l’objectiu de ser punt de trobada de totes les persones que practiquen activitats esportives de muntanya: excursionisme, escalada, curses de muntanya, BTT… No només això, també vol ser una eina per poder organitzar sortides i activitats diverses, segons els interessos dels seus socis, i per posar en valor i dinamitzar el valor del seu entorn.

  • Quotes de soci

Matrícula (primer any)

5 €

Quota anual

10 €

El pagament de la primera quota i la matrícula es pot realitzar per transferència bancària al número de compte: 0049-6536-92-2090003315 del Banc Santander, indicant el nom i cognoms del sol·licitant. En cas contrari, es domiciliarà al compte proporcionat.

  • Fer-se soci

    De forma On-line

Ja pots fer-te soci del Centre Excursionista de La Llacuna de forma online. Per fer-ho només hauràs d’omplir el formulari que trobaràs a continuació i seguir les seves instruccions. Així de fàcil!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ NOUS SOCIS

Si vols modificar les teves dades o donar-te de baixa, ho pots fer mitjançant un correu a centre@celallacuna.com

Si no vols ser soci o no ho tens clar, però vols estar al dia de tot el que fem, apunta’t al següent enllaç:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AMICS DEL CENTRE

  • Llicències federatives FEEC

El Centre Excursionista de la Llacuna, també tramitarà pels seus socis les llicències federatives de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, al preu establert per aquesta mateixa entitat.

Cost de tramitació de la llicència federativa: 2€

Preus i cobertures llicències FEEC:

Pla de llicències 2023: modalitats, preus…

Si voleu tramitar qualsevol d’aquestes llicències, us podeu posar amb contacte amb nosaltres a través del correu electrònic centre@celallacuna.com. Per a més informació i detalls podeu consultar la web de la FEEC.