Tradicional caminada a Sant Magí de la Brufaganya


El proper diumenge 17 de setembre tindrà lloc la tradicional caminada a Sant Magí de la Brufaganya, on cada any se celebra l’Aplec de Sant Magí, acte organitzat per l’Associació Amics de Sant Magí de la Brufaganya.

Data: 17 de setembre de 2023
Hora de sortida: 8:30 del matí, Plaça Major
Hora de finalització: En funció del grup, està previst acabar al voltant de les 12:30 del migdia.
Dificultat: Mitjana
Distància aproximada: 12 km
Material: Aigua, esmorzar, roba i calçat adequat

Inscripcions al següent link.


Dinar popular a Sant Magí: Si ho voleu, us podeu quedar a dinar a la paella popular de Sant Magí. L’Ajuntament de La Llacuna posa a disposició dels participants del poble taules i cadires. Si voleu reservar-ne per vosaltres, ens ho podeu indicar a través del formulari. Si us apunteu a través del formulari NO cal que truqueu a l’Ajuntament o a l’Oficina de Turisme.

La compra de tiquets és a càrrec de cada persona. Els podeu adquirir als Forns Pujó (opció preferent) o reservar a amicssantmagi@tinet.cat o al WhatsApp 629.10.72.75. El C. E. La Llacuna no és responsable del dinar, només transmetem la informació. Per qualsevol dubte visiteu www.brufaganya.cat.


Leave a comment

Your email address will not be published.