Botifarunner a La Llacuna: el cap de setmana perfecte per als amants de la muntanya


El proper 25 i 26 de febrer, La Llacuna viurà un cap de setmana ple d’activitats, amb la tretzena edició de la Botifarunner i la quarta edició de la Botifakids.

Botifakids 2022
Botifakids 2022

El dissabte 25 tindrà lloc la Botifakids, una cursa familiar que s’ha incorporat a la cursa d’adults des de l’edició passada i que enguany se celebrarà un dia abans per facilitar la participació en ambdues curses. El tret de sortida serà a 2/4 de 5 de la tarda, des de la plaça Major, i els participants podran recórrer aproximadament 3 km del recorregut pels voltants del poble. A la finalització, hi haurà un bon avituallament amb xocolata desfeta i coca per a tots els participants. Les inscripcions estan obertes fins el mateix dissabte (aquí), així que encara hi ets a temps!

Els actes continuaran amb una xerrada a càrrec de l’alpinista terrassenc Bru Busom, que parlarà de la seva aventura a la paret est del Siula Grande (6.344m, serralada d’Huayhuash, Perú). Aquesta tindrà lloc a les 7 de la tarda, a la sala de plens de l’Ajuntament. Donat que l’espai és limitat, és recomanable inscriure’s a través d’aquest formulari.

Botifarunner 2022 - Prèvia
Botifarunner 2022 – prèvia

El dia 26, tindrà lloc el plat fort de la festa, la 13a edició de la Botifarunner, que un any més ha exhaurit les inscripcions. Els 400 inscrits en total a la clàssica (21,5 km, +1050 m de desnivell) i a la ràpida (12 km, +560m) sortiran a la vegada de la plaça, a 2/4 de 10 del matí. Com cada any, no faltarà un recorregut exigent i un entorn immillorable per gaudir de la muntanya, amb desenes de voluntaris i visitants que animaran a tots els participants.

La recollida de dorsals es podrà fer a partir de dissabte al matí, a la Plaça Major (d’11 a 1 del migdia i a partir de 2/4 de 4 de la tarda), i continuarà diumenge a partir de les 8 del matí. Tota la informació la trobareu al seu lloc web i a les seves xarxes socials.

Leave a comment

Your email address will not be published.