Caminada Botifarunner + dinar popular 2


El pròxim 6 de Novembre recorrerem el traçat de la Botifarunner clàssica (21km +1000m), aquest cop en format caminada, per acabar fent un dinar popular a la Plaça Major (opcional). La sortida serà a les 7’00h des de la Plaça Major de La Llacuna, PUNTUALS. S’hauria d’arribar a la Plaça una estona abans, per enllestir el pagament de les persones que es quedin a dinar.

Es farà una parada per esmorzar (cadascú ha de portar el seu) quan passem per la Font Cuitora (aprox.11 km). Es farà una segona parada al Puig Castellar, on podrem menjar un tall de coca del Forn Pujó (aprox 17.5 km). L’arribada a la Plaça Major està prevista per l’hora de dinar.

El dinar constarà de botifarra (de carn o vegetal), seques i amanida, aigua i vi per beure, i una peça de fruita. El cost del dinar serà de 7€ pels socis, i 10€ pels no socis. Places limitades.

IMPORTANT!! Porta el teu plat, got i coberts. Hem d’anar cap a un món més sostenible! (Ho podràs guardar al local de la Plaça).

Podeu reservar la vostra plaça en aquest qüestionari fins el divendres 4/11. El pagament es farà el mateix dia de la caminada. Us agrairem que porteu l’import exacte, per agilitzar la gestió.

Si tens algun dubte, o necessites modificar la teva reserva, envia’ns un mail a centre@celallacuna.com i et respondrem encantats!!


Leave a comment

Your email address will not be published.

2 thoughts on “Caminada Botifarunner + dinar popular

  • CE La Llacuna Post author

   Hola Nicolau,
   No, el dinar és opcional. Pots venir a caminar només, a caminar i dinar o fins i tot només a dinar si acompanyes a algú.
   Al formulari pots indicar la teva opció. Salut!