Éxit de la 12a Botifarunner


Aquest passat diumenge, 20 de febrer, va tenir lloc la 12a edició de la Botifarunner, que tornava a donar el tret de sortida després de 2 anys sense cursa. Els 400 dorsals disponibles ja feia setmanes que s’havien omplert i es notava que hi havia moltes ganes de tornar a gaudir de la muntanya i els seus corriols.

Aquesta nova edició era especial, primer pel retorn, i després perquè ho feia amb un nou format: cursa no competitiva, sense obsequi, incorporació de la BotifaKids… Moltes novetats que han sigut ben rebudes pels participants. Finalment, el dia 20 van ser uns 340 corredors els que es van posar el dorsal, entre grans i petits. A les 9:30 en punt sortien les dues curses de més distància, la CLÀSSICA d’uns 21km i la RÀPIDA d’uns 12km. Poc després, el tret de sortida era per la BotifaKids, on una trentena de nens, familiars i amics van recórrer el circuit de 2,5km. Acompanyats de desenes de voluntaris i persones que seguien l’esdeveniment, els corredors van poder gaudir de l’entorn de La Llacuna en un dia esplèndid, amb sol i temperatures moderades. No hi va haver incidents destacats i el dia va acabar amb molt bones sensacions per part de participants i organització.

Tots els resultats els trobareu aquí. I les fotografies bien aviat estaran disponibles al Flickr de la Botifarunner.

Recordeu a més, que el circuit s’ha marcat de forma permanent i que podeu trobar els tracks de la RÀPIDA i la CLÀSSICA al nostre Wikiloc!

Fotografia: Josep Gol Aluja

Leave a comment

Your email address will not be published.