Aquesta Festa Major… arriba la BotifaKids!


Aquest any, durant la Festa Major de La Llacuna, arriba la BotifaKids, la Botifarunner infantil. Serà el dilluns 6 d’agost, a 2/4 d’11 del matí, amb recollida de dorsals a partir de les 10.

La cursa serà de caràcter popular i no competitiva (hi haurà premis per a tots, petits i grans!). Comptarà amb 2 modalitats/recorreguts: la cursa BotifaKids (nivell mig) amb un recorregut d’uns 2,7 km i 90 m de desnivell aproximadament, i la cursa BotifaKids Mini (nivell baix) amb un recorregut d’uns 1,7 km i 60 m de desnivell. Hi haurà un avituallament durant el recorregut i no en faltarà un altre ben refrescant a l’arribada.

Cada nen es podrà apuntar a la cursa que més li vingui de gust i que sigui més adequada al seu nivell. Es recomana que els menors de 10 anys vagin acompanyats d’un adult durant el recorregut, i animem a tots els pares, mares, familiars o amics que ho vulguin, a sumar-se a l’activitat.

Les inscripcions són gratuïtes i s’hauran de fer a través del formulari que trobareu aquí (edició 2018):

Leave a comment

Your email address will not be published.