Caminada solidària amb La Marató de TV3 2017


LOGO_ACELLAmb_LaMarato_color

Les malalties infeccioses són la causa d’1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública.
Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

Cada microorganisme s’instal·la i prolifera en un lloc diferent del cos humà, depenent de la seva via d’entrada i característiques. Les persones que porten pròtesis ortopèdiques o vàlvules cardíaques o neurològiques tenen un risc afegit de tenir infeccions oportunistes en aquests dispositius permanents.

La majoria de malalties infeccioses es transmeten d’uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona.

Tothom tindrà unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. La majoria són lleus, però algunes són molt greus i poden portar a la mort de manera ràpida.

Un any més des del Centre Excursionista de La Llacuna ens bolquem amb les activitats de la Marató de TV3, que enguany va dedicada a les malalties infeccioses.

I ho farem de la manera més saludable i solidària que sabem: Caminant per La Marató.

T’esperem el proper diumenge 17 de desembre a la Plaça Major de La Llacuna. Sortirem a les 9 del matí per pujar fins al Castell de Vilademàger.

Arribarem al Castell de Vilademàger per la part de la Torre de l’Homenatge, on allà, la Mireia Sabaté, ens parlarà de les feines realitzades fins ara al conjunt de la Torre.

Seguidament, esmorzarem i tornarem cap a La Llacuna pel camí de la Font dels Horts, on esperem arribar al voltant de les 13:30.

Es recomana dur roba còmoda, esmorzar i beguda.

El preu d’inscripció a aquesta activitat és de 5€, els quals es destinaran íntegrament a la Marató de Tv3.

Vine i mou-te per la Marató!

marato

 

Leave a comment

Your email address will not be published.