Fes-te soci/a!


Si ets aficionat als esports de muntanya, si t’agrada gaudir de l’entorn, si vols descobrir tots els racons del nostre poble…Uneix-te al Centre i participa!

El Centre Excursionista de La Llacuna ha nascut amb l’objectiu de ser punt de trobada de totes les persones que practiquen activitats esportives de muntanya: excursionisme, escalada, curses de muntanya, BTT… No només això, també vol ser una eina per poder organitzar sortides i activitats diverses, segons els interessos dels seus socis.

  • Quotes de soci

Matrícula

5 €

Quota anual

10 €

El pagament de la primera quota i la matrícula es realitzarà per transferència bancària al número de compte: 0049-6536-92-2090003315 del Banc Santander, indicant el DNI i nom i cognoms del sol·licitant.

*Som el Centre Excursionista associat a la FEEC amb una de les quotes de soci més econòmiques de Catalunya.

  • Fer-se soci

    De forma On-line

Ja pots fer-te soci del Centre Excursionista de La Llacuna de forma online. Per fer-ho només hauràs d’omplir el formulari que trobaràs a continuació i seguir les seves instruccions. Així de fàcil!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ NOUS SOCIS

I si ja ets soci i vols modificar les teves dades, ho pots fer mitjançant el mateix formulari.

De forma presencial

Si ho prefereixes, pots tramitar la teva sol·licitud de nou soci de forma presencial. Per a fer-ho, només et caldrà imprimir i presentar-nos la documentació que et detallem a continuació:
– Fitxa dades socis (Degudament emplenat)

– Fotocòpia del DNI.

– Fotocòpia targeta Cat Salut.

– Fitxa dades bancàries (A emplenar per l’entitat bancària. Excepte la primera quota, la resta seran domiciliades al número de compte corrent especificat)

– Resguard de pagament de la matrícula i la quota de soci anual.

Per presentar la sol·licitud o per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte a través del correu electrònic a centre@celallacuna.com

 

  • Llicències federatives FEEC

El Centre Excursionista de la Llacuna, també tramitarà les llicències federatives de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, al preu establert per aquesta mateixa entitat.

Cost de tramitació de la llicència federativa: 2€

Preus i cobertures 2018

Pla de llicències 2018: modalitats, preus, procediment en cas d’accident…

sub-14 i sub-17 – 2016

sub-18 i majors – 2016

Si voleu tramitar qualsevol d’aquestes llicències, us podeu posar amb contacte amb nosaltres a través del correu electrònic centre@celallacuna.com